Hoeslakens 

Damai, een Nederlands kwaliteitsmerk, fabriceert haar beddengoed nog steeds in Nederland en wordt ook met de hand afgewerkt. Dit zorgt voor een ongekende kwaliteit en producten op maat, maar dus ook een ietwat langere levertijd van enkele werkdagen. Het maatwerk van Damai is zeker het wachten waard. Degelijk en vrijwel slijtvrij voor jarenlang plezier.Waarom Damai kopen? Al meer dan 50 jaar maakt Damai hoeslakens voor de Nederlandse consumenten. Begonnen in de jaren 50 met lakensets van echt Twents graslinnen, die bij jonge bruidsparen een gewild item in de uitzet waren, tot nu een hoeslaken specialist in de volle breedte. Damai levert meer dan 40 kleuren, heeft een grote verscheidenheid aan kwaliteiten en heeft nog eigen productie in Nederland en Duitsland. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Damai vanzelfsprekend.

Matrasbeschermers/hoofdkussenbeschermers

 Matrasbeschermers zorgen voor een uitstekende bescherming van uw matras. Een matrasbeschermer is een verdikt hoeslaken welke het grootste deel van uw lichaamsvocht opvangt. In uw slaap verliest u namelijk gemiddeld een halve liter vocht. Mocht u tijdens uw slaap meer vocht dan gemiddeld verliezen, dan is een waterdichte matrasbeschermer aan te raden. Deze waterdichte matrasbeschermers zijn ook geschikt bij incontinentie. Het assortiment bestaat uit matrasbeschermers voor normale matrassen, topper beschermers en alle andere soorten bedden. Naast deze waterdichte matrasbeschermers bestaat het assortiment uit speciale climate control moltons voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Een matrasbeschermer ook wel bekend als een molton. Nadat u een matrasbeschermer om uw matras heeft geplaatst, kunt u nog een hoeslaken aanbrengen om het slaapcomfort te verhogen en in een fris bed te kruipen.

Onze merken 

Damai /heckett lane/Lysdrap/Arli/moshy/velammen /HNl/hekkert envanderleen /Anemoon

 

molton hoeslaken - damai double jersey candy
molton hoeslaken - damai jersey hoeslaken  dusty rose

Graag meer informatie over een molton-hoeslaken of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen