Matrassen MyBed

Nieuw in ons gamma, handmade in Belgium.

The original Recor Hypercoil pocketveren matrassen.

Deze unieke pocketveer is speciaal ontwikkeld voor en door Recor Bedding. Recoil is een tonvormige veer met een krachtige en evenredige opbouw.

Bij iedere verschillende hoekbelasting reageert hij altijd met dezelfe volle veerkracht.

Een blijvende veerkracht ( hypertentie ) voor een MAXIMALE ondersteuning  en helpend  met de bewegingen in de slaap (het omdraaien en keren  in onze  slaapbewegingen).

Voor  de verschillende uitvoeringen en prijzen  zie MyBed  matrassen. 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen