prijzen en maten

70-80-90 x 200  738€

140 x 200   1107€

160 x 200 1245€

180 x 200   1401€

ook verkrijgbaar op lengte 210 cm en 220 cm tegen meerprijs  voor meer  info neem contact met 03 887 34 61 of hbc @telenet.be

Kenmerken :
U wil voor u het beste  wat betreft slaapcomfort?  een goede matras? Niet te hard en niet te zacht, maar gewoon aangenaam?
De Fusion Serenity heel dicht in de buurt om aan uw wensen te voldoen.
Deze nieuwe generatie "hybride" matrassen combineert de voordelen van verschillende materialen. Ze zijn opgebouwd uit diverse lagen die elk hun specifieke functie hebben.
Toplaag van Floform, een nieuw type schuim dat een ongekende zachtheid  en souplesse heeft en daarop ook nog eens temperatuur regelend is.
Daaronder ligt een laag Pulse latex. Een duurzaam materiaal, gekend voor de uitstekende lichaamsondersteuning.
Tenslotte de high-low pockets, die door hun niveauverschil de eigenschap hebben om de juiste tegendruk te genereren bij diverse gewichtsbelasting.

De onderkant krijgt een zeer goed ademende klimaatvezel afwerking om het transpiratievocht beter af te voeren.

Eigenschappen:
Heerlijk ligcomfort.
Aangename gevoelstemperatuur.
Uitstekende verluchting.
Duurzame kwaliteit.
Hygiëne
Aangename lichaamsondersteuning.
Hoes is wasbaar in de machine.

Levensduur:

Afhankelijk van het lichaamsgewicht 10 jaar  tot 15 jaar

Gewichtsklasse :
Medium: geschikt voor personen van 25 Kg tot 95 Kg
Stevig: geschikt voor personen van 50 Kg tot 130 Kg

 

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen