Matras Infinity classic 

Alle matrassen uit de Recor-Bedding collectie zijn hand-made wij produceren op maat niet op voorraad. Een kwaliteits matras van Recor Bedding wordt in eigen fabriek door onze designers ontworpen en ontwikkeld en geproduceerd met de best mogelijke grondstoffen. Unieke Recor Bedding kwaliteitsmatrassen zorgen er voor dat jij meer dan comfortabel kunt rusten. Wij, van Recor Bedding wensen je een welverdiende optimale nachtrust. Kies je voor de juiste prijs kwaliteit dan kies je voor een van de kwaliteitsmatrassen uit de Recor Bedding collectie. Er is er altijd een die naar je wens is.

INFINITY 10 CLASSIC MODERN

5 jaar fabriekswaarborg.

Maten en prijzen:

70 /80  x 200cm = 485€
90 x 200 cm = 545€
140 x 200 cm =800€
160 x200 cm = 930€
180 x200 cm  = 991€
Tussenmaten en andere lengte maten mogelijk mits meerprijs  lengte 210cm  = + 10%  lengte 220 cm = + 20%

Detail info Infinity 10 classic

 • Pocketverenmatras met 7 ergonomische zones, optimale drukverdeling van uw gewicht, een goede verluchting, extra ondersteuning in de nek-schouder en bekkenzone.
 • Hoogte Pocketveer 12 cm.
 • Tweezijdige comfortmantel van 4 cm Récocel HR 55 schuim. Stevig en duurzaam.
 • Vaste hoes met 8 verluchtingsfilters en handgrepen.
 • 8 verluchtingsfilters en 4 handgrepen.
 • Meernaaldsdoorstikking.
 • Comfortvulling 500gr/m² zuivere scheerwol + 200/m² polyester-Fill.
 • comfortklasse Medium , Stevig of Extra Stevig.
 • Hoogte circa 24 cm.
  . Leveren Gratis en terugname oude matras 
Zuiver scheerwol. Hoogte van de pocketveren 12 Draaddikte pocketveren 1.7-2.1 7-zone pocketverenkern matras. Geschikt voor elektrisch verstelbare bodem. Made in BelgiumVaste hoes 
 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen