Omdat goed slapen belangrijk is, voor je gezondheid !!!

NIEUW IN ONS GAMMA !!!

MyBed matrassen

"Succes begint bij uw nachtrust…"

"Slapen is misschien wel de belangrijkste factor van uw gezondheid..."

Dé ideale matras bestaat niet, jouw ideale matras wel ! Die helpt je om een lichaamshouding aan te nemen die nek en rugwervels in een natuurlijke vorm brengt.

Kies je beter een harde of zachte matras?

Dat hangt af  van je lichaamsbouw. Ben je licht en tenger gebouwd  dan heb je een zachtere en soepelere ondersteuning nodig dan wanneer je iemand bent met een zwaardere en bredere lichaamsbouw.Ook je persoonlijke voorkeur speelt mee. Vergeet bij je keuze ook niet dat je matras voldoende ventileert want we verliezen ongeveer 1 halve liter vocht per nacht. Net daarom is kiezen voor de juiste matras geen gemakkelijke opgave 

Het gespecialiseerde team van Hemiksems Beddencentrum helpt u graag bij het kiezen van de beste matras voor u en voor uw bed. U hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten en materialen zoals; polyether, latex, bonell- of pocketveren matrassen, hard, zacht, allergievriendelijk, enzovoort…

Graag meer informatie over een matras of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen