v.a. € 420,-

  • Bij de Dual Move Ergo lattenbodem is het kader van de lattenbodem wit. De frame zijden buiten hebben een maatvoering van 70x20mm, binnen zijden 50x20mm.
  • Op een lengte van 200cm heeft deze lattenbodem 28 bovenliggende veerlatten in totaliteit. Deze 28 dubbele witte beuken bovenliggende veerlatten zijn 7 voudig verlijmd.
  • De ophanging van de latten is in overhangende TPE-E kappen met een spiraalvormig element voor een uitstekend blijvende veerkracht, geluid loze indrukking tot 100% van de veer, enorm hoog belastingsvermogen, uitmuntende scheurvastheid en verouderingsbestendigheid.
  • PVC-vrij, milieuvriendelijk en recycleerbaar.
  • Alle zones van de bodem zijn 100% zelfregulerend.
  • Tussenmaten zijn niet mogelijk
Overhangende TPE kappen Vochtwerende film 2-zijdig. Dubbele beuken veerlatten

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen