ELEKTRISCHE BODEM DUAL MOVE ROYAL +

v.a. € 838,-

  • Bij de Dual Move Royal PLus elektrische lattenbodem is het hoofd gedeelte in hoogte verstelbaar ook wel genoemd télè. Voetgedeelte, hoofd en neksteun zijn onafhankelijk elektrisch verstelbaar door een krachtige duo-motor.
  • Het kader van de lattenbodem is wit. De frame zijden buiten hebben een maatvoering van 70x20mm, binnen zijden 50x20mm.
  • Op een lengte van 200cm heeft deze lattenbodem 28 bovenliggende witte 7 voudig verlijmde beuken veerlatten in totaliteit. 
  • De ophanging van de latten is in overhangende TPE-E kappen met spiraalvormig element voor een uitstekend blijvende veerkracht, geluid loze indrukking tot 100% van de veer, enorm hoog belastingsvermogen, goede scheurvastheid en verouderingsbestendigheid. De middenzone van de bodem is 100% zelfregulerend. 
  • PVC-vrij, milieuvriendelijk en recycleerbaar.
  • Tussenmaten niet mogelijk. Lattenbodem wordt geleverd met draadloze afstandbedienig.
Overhangende TPE kappen Vochtwerende film 2-zijdig. Dubbele beuken veerlatten

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen