ELEKTRISCHE BODEM DUAL MOVE ERGO

v.a. € 670,-

  • Bij de Dual Move elektrische lattenbodem is het hoofdgedeelte in hoogte verstelbaar ook wel genoemd télè. Voetgedeelte, hoofd en nek steun zijn onafhankelijk elektrisch verstelbaar.
  • Het kader van de lattenbodem is wit. De buiten zijden van het frame hebben een maatvoering van 70x20mm, binnen zijden 50x20mm.
  • Op een lengte van 200cm heeft deze lattenbodem 28 bovenliggende veerlatten in totaliteit. Deze 18 enkel witte beuken en 10 dubbele witte beuken bovenliggende veerlatten zijn 7 voudig verlijmd.
  • De ophanging van de latten is in overhangende TPE-E kappen met spiraalvormig element voor een uitstekend blijvende veerkracht, geluid loze indrukking tot 100% van de veer, enorm hoog belastingsvermogen, uitmuntende scheurvastheid en verouderingsbestendigheid.
  • PVC-vrij, milieuvriendelijk en recycleerbaar.
  • De middenzone van de bodem is 100% zelfregulerend.Tussenmaten niet mogelijk. Lattenbodem wordt geleverd met draadloze afstandbedienig.
Overhangende TPE kappen Vochtwerende film 2-zijdig. Variabele instelling midden Zachtere schouderzone Dubbele beuken veerlatten

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen