HANDVERSTELBARE BODEM TOTAL MOVE

v.a. € 395,-

  • Bij de lattenbodem handverstelbaar Total Move vlak is het kader van de lattenbodem antraciet. De frame zijden buiten hebben een maatvoering van 65x20mm
  • Het hoofd en voetdeel zijn hand verstelbaar.
  • Op een lengte van 200cm heeft deze lattenbodem 28 veerlatten 7 voudig verlijmd. In totaal. 24 grijze en 4 gefreesde bovenliggende veerlatten.
  • De ophanging van de latten is in overhangende elastische antracietgrijze kappen met antislip profiel.
  • De schouderzone is uitgevoerd in lichtgrijze kappen.
  • De hardheidsinstelling in de middenzone met 3 rode onderliggende latten voor extra draagkracht van de bodem is handmatig variabel in te stellen. 
Overhangende kappen Vochtwerende film 2-zijdig. Stand-Alone uitvoering Variabele instelling midden Zachtere schouderzone

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen