Lattenbodems, de basis voor een bed van topkwaliteit

De bodem is de basis. Een goed slaapsysteem bestaat uit twee delen. De kwaliteiten van de matras enerzijds moeten worden ondersteund door de juiste ondergrond anderzijds. Een goede bodem biedt stabiliteit en steun, maar past zich ook aan de verschillende belastingen per lichaamszone aan.

Alleen op die manier zullen uw spieren en uw wervelkolom zich totaal ontspannen, kan u comfortabel liggen en slaapt u gezond. De ondergrond moet tevens een goede ventilatie mogelijk maken, opdat de matras fris en droog zou blijven.

Kom ook zeker een kijkje nemen naar onze ruime collectie bedden, kussens en bed- of badtextiel, of neem vrijblijvend contact op.

lattenbodems - vlakke lattenbodem total move
lattenbodems - handvertelbare  lattenbodem total move
lattenbodems - electrisch vertselbare lattenbodem total move
lattenbodems - total move royal vlak
lattenbodems - VLAKKE LATTENBODEM DUAL MOVE ERGO
lattenbodems - ELEKTRISCHE BODEM DUAL MOVE ERGO
lattenbodems - VLAKKE LATTENBODEM DUAL MOVE ROYAL +
lattenbodems - ELEKTRISCHE BODEM DUAL MOVE ROYAL +

Graag meer informatie over een lattenbodem of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen