Silvana Hoofdkussen Rebound

Prijs 69 euro koop nu  online

Een heerlijk soepel en zacht hoofdkussen Rebound van Silvana. Het ideale model voor iedereen die houdt van een extra zacht kussen dat net zo aanvoelt als dons. Daarnaast is dit Silvana hoofdkussen voorzien van zogenaamde Comforel® Soft; ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. Bovendien is het model voorzien van een unieke neksteun met schoudercontour, waardoor de nek goed aansluit. De buitenkant van de Silvana Rebound is gemaakt van 100% hoogwaardig en ultra soepel katoen . Door de behandeling met Aegis ® worden schimmel en bacteriën geweerd en dringt huisstofmijt het kussen niet binnen. De hardheid van het kussen is eenvoudig aan te passen door middel van de ritssluiting. - 100% hoogwaardig en ultra soepel katoen - Schimmel en bacterie werend - Unieke neksteun - Wasbaar op 60 graden celsius

Specificaties

*Maat 60x70cm

*Materiaal Synthetisch

* Vulgewicht 830gr

*VullingComforel® Soft. Ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes

*Materiaal Tijk100% hoogwaardige katoen , met Aegis Premium behandeling (anti-huisstofmijt), voorzien van ritssluiting.

*Neksteun Ja

*Anti-Allergisch Ja

*NavulbaarJa Wasbaar Ja

*Garantie 2 jaar (volgens CBW voorwaarden)

*Merk silvana.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen