De Silvana Smash

Prijs  49 euro koop nu

is een wat steviger, anti-allergisch hoofdkussen met milieuvriendelijke eCO2 vulling. Door de Aegis ® Premium behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De Tijk is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen . Het model is voorzien van een schoudercontour. De vulling in de bovenvakken is uitgevoerd met Comforel® eCO2. Dit is zijn opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes van milieuvriendelijke kwaliteit. De vulling is doseerbaar door middel van een ritssluiting. Hierdoor kun je de dikte van het kussen eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. - Milieuvriendelijke eCO2 vulling - Wasbaar op 60 graden celsius - Schimmel- en bacteriewerend - Buitenkant 100% hoogwaardig katoen - Vulling bovenvakken uitgevoerd met Comforel® eCO2.

Specificaties

* Maat     60x70cm

*  Vulling  : Comforel® eCO2. Opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes vervaardigd uit streng geselecteerd gerecycled PET materiaal

* Materiaal Tijk  100% hoogwaardige katoen

*Anti-Allergisch  Ja

* Navulbaar Ja

* Neksteun Nee

* Wasbaa rJa

* Garantie 2 jaar (volgens CBW voorwaarden)

* Merk silvana .

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen