Het hoofdkussen Biogreen classic

prijs 99 euro koop nu online   momenteel uitverkocht

is een uniek en flexibel visco-elastisch hoofdkussen op basis van natuurlijke ingrediënten:

natuurlijke essentiële olie uit de Wonderboom.
Dit kussen bevat geen toxische stoffen, is niet schadelijk voor de huid en is vrij van CFK's.

Voordelen

het hoge gehalte aan essentiële oliën garandeert een maximale ontspanning en zorgt voor een perfecte ventilatie. Het hoofdkussen is comfortabel, elastisch, vormvast, anti-allergisch en milieuvriendelijk. Het hoofdkussen biogreen is niet zo temperatuurgevoelig als sommige andere hoofdkussens in visco-elastisch schuim.  Het behoudt dezelfde densiteit in winter en zomer.

Het Biogreen hoofdkussen bestaat in 2 verschillende versies: Classic welke het stevigst is en Perfo iets zachter en extra ventilerend.

Biogeen is een unieke flexibele visco elastische schuim op basis van natuurlijke essentiële olie uit de Ricinus Communis

of de Wonderboom.

Voordelen:

* Maximale ontspanning en perfecte ventilatie

* Comfortabel, elastisch en vormvast.

* Groot aanpassingsvermogen

* Niet temperatuurgevoelig

* Winter en zomer  dezelfde densiteit

* Anti allergisch

* Vrij van Cfk's

* Sloop  wasbaar  op 40° 60° 

* maat 40 x 60

 

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen