Malve hoofdkussen 

Prijs 99 euro koop nu online   momenteel uitverkocht

Hoe het juiste kussen kiezen ?

Het is niet gemakkelijk om het juiste kussen te vinden omdat er zoveel mogelijkheden zijn.  Er zijn de verschillende vullingen zoals synthetisch, dons of natuurlijke materialen en daarnaast speelt de hardheid van het hoofdkussen ook nog een voorname rol.  Er zijn mensen die voorstander zijn van een hard kussen, terwijl anderen liever een zacht kussen hebben.  Daarbovenop komt ook nog dat niet elk kussen geschikt is.  De manier van slapen speelt een belangrijke rol bij de keuze.  Is men een buikslaper of een zijslaper, dit bepaalt mede het kussen.

Het Malve-kussen 

is een zeer zacht en elastisch kussen. Dit komt omdat de polyutheraankern verrijkt is met extracten van de Malvé-plant.  Dit kussen is ideaal voor personen die een niet te dik, zacht maar goed steunend hoofdkussen wensen. Het is trouwens ook geschikt voor gebruik op een waterbed.  Ook ventileert het kussen uitstekend en is daardoor geschikt voor iemand die fel zweet tijdens de slaap.

Voordelen:

* Aanbevolen voor buikslapers

* Ideaal comfortkussen voor op het waterbed

* Zachte veerkrachtige steun

* Sterk ventilerende eigenschappen

Ideaal voor wie s'nachts veelvuldig transpireert

* Sloop machine wasbaar op 40° 60°

 

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen