Hoofdkussens kiezen… een hoofdzaak!

Een derde van ons leven brengen we door in bed. Een derde van die ondersteuning in dat bed komt van het hoofdkussen. Een goed hoofdkussen is dus een hoofdzaak, en volgens ons een hoofdstuk apart.Voor meer informatie en professioneel advies kan u altijd bij ons terecht!

Hoe kies ik mijn ideale hoofdkussen?

Bij hemiksems Beddencentum gaan we samen op zoek naar een hoofdkussen dat bij je past. Onze missie is pas geslaagd als het volledig aan je wensen voldoet.

Koop niet het eerste  het beste kussen

Ben je op zoek naar een hoofdkussen, ga dan niet voor het eerste  het beste. Wil je pijnvrij ontwaken dan kies je voor een goed kussen. Eentje dat je hoofd en bovenste rug-en nekwervels optimaal ondersteund.

Kies je vulling

latex/traagschuim/ synthetisch/dons/wol/kapok/veren/polyether

Nekpijn voorkomen?

Word je wakker met nek- of hoge rugpijn? Dan is een neksteunkussen geen overbodige luxe. Het geeft je extra ondersteuning aan je bovenste rug- en nekwervels, waardoor je hoofd ’s nachts maximaal ontspant. Je wordt wakker met een uitgeslapen gevoel en zonder nekpijn. 

Kies je beter een hoog of een laag kussen?

 Onze slaapadviseurs helpen je graag bij jouw keuze. 

hoofdkussens - Hoofkussen warmer
hoofdkussens - Silvana  Rebound
hoofdkussens - Silvana Hoofdkussen Time-Out
hoofdkussens -  SILVANA SMASH
hoofdkussens - Hoofdkussen big sleep
hoofdkussens - Hoofdkussen  Ariane
hoofdkussens - silvana support larimar
hoofdkussens - Hoofdkussen Silvana saphire
hoofdkussens - Hoofdkussen  Silvana  christal
hoofdkussens - Hoofdkussen Silvana Hoofdkussen emerald
hoofdkussens - Hoofdkussen Silvana Hoofdkussen fluorine
hoofdkussens - Hoofdkussen silvana hoofdkussen grenat
hoofdkussens - DUO PILLOW NECK HOOFDKUSSEN
hoofdkussens - BIOGREEN CONTOUR
hoofdkussens - hoofdkussen biogreen classic
hoofdkussens - hoofdkussen Malve
hoofdkussens - moshy dolce
hoofdkussens - moschy premium soepel of medium

Graag meer informatie over een of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen