Dekbed synthetisch Bonega

Superzacht en vederlicht

Maten en prijzen.

Mono

140 x 220cm    850gr   = 75€

240 x 220cm   1580gr = 120 €

260 x 220       1720gr =  130€

Het micropercale dekbed Bonega voelt super zacht aan door zijn luchtige vulling. De gesiliconiseerde polyesthervezels hebben een enorme isolatiecapaciteit door de vele luchtkanaaltje. Hierdoor is het dekbed volledig gevuld met lucht. Een dekbed dat heel dik is, maar als een veertje om je lichaam valt. Een ideaal dekbed voor lichte slapers, want je voelt het niet op je liggen als je beweegt. De micropercal jaquard geweven stof is heel zacht met een luxe uitstraling.

Het micropercal dekbed is licht van gewicht, sterkn soepel vallendn vochtregulerend,makkelijk wasbaar en sneldrogend. 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen