DEKBED WILDSILK 

ZIJDE VERWARMT ALS HET KOUD IS EN VERKOELT WANNEER HET WARM IS.

Maten en prijzen.

140 x 200     200gr/m² =  79 €

240 x 220     200gr/m² = 145 €

260 x 220     200gr/m² = 150 €

Ervaar het hele jaar door de luxe  en zachtheid van een zijden dekbed. 

WildSilk dekbed biedt een gezonde slaapomgeving en valt heel soepel om u heen, een comfort dat met niets anders te vergelijken is. WildSilk is zacht, 100% natuurlijk, ecologisch geproduceerd, antiallergisch en geeft een optimaal, en gezond slaapcomfort. Zijde is vocht-regulerend, doordat het 30% van haar eigen gewicht aan vocht kan opnemen zonder nat aan te voelen. Zijde heeft als bijzondere eigenschap dat het de geabsorbeerde vochtigheid meteen weer afgeeft aan de lucht. Hierdoor slaapt u langer droog en is een zijden dekbed geschikt voor mensen die  s'nachts erg zweten. de temperatuurverschillen van het lichaam worden door de zijde opgevangen en omgevormd tot een aan genaam warmte- evenwicht.

Wasbaar op 30°C

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen