Boxspring

Soldenkortingen op onze collectie Boxsprings en matrassen!

 

Een boxspring is vrij vertaald een doos met veren. Het bied zeer veel comfort en heeft een lange levensduur waardoor het zeer veel wordt gebruikt in hotels. Vroeger werd een boxspring ook een hotelbed genoemd.

Een boxspring is een matrasdrager gevuld met springveren waardoor er veel ruimte overblijft voor extra ventilatie in de bodem. Doordat er op de boxspring nog eens een matras wordt gelegd zorgt dit voor een zeer groot extra comfort.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo zijn er de dikke aan elkaar gekoppelde bonell-binnenvering met bredere uiteinden. Dit is de traditonele boxspring met een goede ventilatie.

Er is ook de mogelijkheid voor pocketvering welke extra comfort met zich meebrengt. Elke veer is apart verpakt en kan zo onafhankelijk van elkaar bewegen en optimale ondersteuning bieden. Recoil-pocketvering zijn een apart segement van pocketvering, speciaal ontwikkeld voor nog meer slaapcomfort.

Boxspring: Bonell of Pocketveren ?

Elk systeem heeft zijn voordeel. Laat je goed bijstaan met je keuze en kijk naar het totaalbeeld. De combinatie van de verschillende materialen is belangrijk. Enkel een grote hoeveelheid veren is niet voldoende voor een goede nachtrust.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag met de ideale boxspring voor jou!

WIJ werken uitsluitend met Belgische fabrikanten

Bestellen via op onze webshop kan  www.storesquare.be

www.polypreen.com   Voor de volledige collectie van deze Belgische fabrikant.

www.recor.be  Voor de volledige collectie  van deze Belgische fabrikant. 

Graag meer informatie over een boxspring of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.