Romance 240 x 200 

prijs 188€ nu  120€  deze korting is enkel via  de winkel te verkrijgen 

storesquare prijs188 € kopen

Romance  dekbedovertrek van de Belgische  fabrikant  Lakebos straalt elegantie  en kwaliteit uit.

Ga voor een strak ingerichte slaapkamer met deze romace  streep sattijnen dekbedovertrek van Lakebos

de Romance is vervaardigd van fijn  brokaat damast satijn  van gekamd, gememoriseerd katoen. Het streepdesign zit in de weefselstructuur zelf, dus niet bedrukt . De overtrekken  van Lakebos bieden  net dat ietsje meer uitstraling dan andere goedkopere sattijn streep overtrekken. Ze hebben een royale instopstrook van +/- 50 cm. twee bijpassende slopen van 65 x65 met oxforford rand  maken het plaatje  compleet 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen