Dekbedovertrek Heckett & Lane Cleardale Grijs 

is gemaakt van 100% Katoen / Satijn kwaliteit en heeft afbeelding van een meer met siergrassen en bomen op de achtergrond. Door de lichtval en de digitale print ontstaan er prachtige zilver-grijs tinten met zwarte accenten. Het geeft een mysterieus maar rustgevend geheel. Beide kanten van de overtrek en de slopen zijn verschillend waardoor deze bedset tweezijdig te geruiken is.

 Dekbedovertrekken van Heckett & Lane

worden gemaakt van Hoogwaardige natuurlijke materialen, deze overtrek is uit de serie Refined Katoen / Satijn is geweven in een Satijnbinding waardoor en heerlijke kwaliteit katoensatijn ontstaat. De kwaliteit is comfortabel zacht en voelt koel. De lengte van de overtrek is 260 cm. totaal waardoor de overtrek mooi ingestopt kan worden. De slopen zijn 60x70 cm. en hebben een oxford rand, ook de slopen zijn tweezijdig te gebruiken en hebben een omkeer dessin. Deze prachtige kwaliteit geeft u een luxueus gevoel, blijft mooi in de was door de zorgvuldig gekozen materialen en is strijkvrij.

 verkrijgbare maten nu kopen

140 x 200/220   69.95€

200 x200/220   129.95€

240 x 200/220   139.95€

260 x 200/220   149.95€

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen