maten en prijzen 

140×200/220cm €69,95  koop nu uitverkocht

200×200/220cm €129,95  koop nu uitverkocht

240×200/220cm €139,95  koop nu online 

of rechtstreeks  in de winkel 119 €euro

EarthlyBalance

Smeltende sneeuw geeft langzaam weer de bruine ondergrond van het bos prijs. Gevallen bladeren liggen er nog precies zo bij als toen de sneeuw de natuur inpakte en van een witte deken voorzag. Hoe mooi, zo’n winterlandschap? Hier heerst rust, en balans. Nu nog wel.

LUMEN 100% Katoen-Satijn

Tegen het warmste bruingrijs dat je je kunt voorstellen wuiven de grassen en de pluimen. Aanstonds verliezen ze hun pluis. Zacht en meegaand, zo moet het zijn onder een dekbed. Het fijnste katoensatijn, benadrukt door het dessin. Dekbedovertrek Lumen is heerlijk zacht en comfortabel, dankzij het gebruik van katoen-satijn. De satijnbinding maakt het overtrek glad en zacht en zorgt voor een luxe gevoel. Door de hoogwaardige manier van verven blijft het dekbedovertrek kleurecht voor zeer lange tijd. Het dekbedovertrek heeft een extra lange instopstrook, waardoor het ook geschikt is voor extra hoge matrassen

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen