Om onze uitgebreide collectie bedtextiel te bekijken, komt u best een kijkje nemen in onze toonzaal.

Bedtextiel, voor een zijdezachte slaap.....

Hemiksems Beddencentrum heeft een breed assortiment van dekbedovertrekken van verschillende hoogwaardige materialen zoals katoen,egyptisch katoen en linnen De weefbinding satijn, perkale, flanel, zijn van bekende Nederlandse en Belgische merken. 

Een dekbedovertrek is in de meeste slaapkamers het grootste in het oog springende oppervlak, een mooi dekbedovertrek kan uw slaapkamer dan ook een geheel nieuwe uitstraling geven. Het assortiment beddengoed bestaat naast dekbedovetrekken uit hoeslakens, lakens, dekbedden, hoofdkussens en spreien

Waarop letten bij de aanschaf van bedtextiel?

Goed beddengoed is gemaakt van een stof die huidvriendelijk is en vocht opneemt zodat het donsdeken en het matras tegen vocht beschermd worden. Daarnaast is het belangrijk dat het beddengoed eenvoudig te wassen is en toch lang mooi blijft. Het allerbelangrijkste is dat de stof goed ademt, zodat u niet al te snel gaat transpireren. Goed beddengoed bevordert de slaap. Wij zijn enthousiast over beddengoed van katoen,katoen satijn, linnen , percale en flanel 

Onze merken

Heckett- lane * HNL* Damai * Cinderella * Lysdrap * Arli * Romanette *Kayori

Kayori is nauw betrokken bij de productie van de collectie. Zo garandeert Kayori je een duurzame aankoop, met goede omstandigheden voor mens, dier en natuur. Zo kun jij zorgeloos genieten van de mooie collectie.

Om dit te waarborgen worden de hoogste standaarden gehanteerd en heeft het merk diverse certificeringen en keurmerken. Deze geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat hier strikte controles op plaatsvinden. 

 

 

Graag meer informatie over een bedtextiel of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen