Gespecialiseerd in slaapcomfort sinds 1987

Een comfortabel bed is cruciaal voor een goede nachtrust. Lig je graag zacht of hard? Met ons zorgvuldig op elkaar afgestemd assortiment van professionele boxsprings en matrassen bepaal je dat volledig zelf. Zodat je ’s morgens helemaal uitgerust en fris aan je dag begint. Wakker worden was nog nooit zo leuk.    

Boxspring

De boxspring is een erg comfortabele matrasdrager dankzij de kern van hoogwaardige pocketveren met verstevigde bekkenzones en versoepelde schouderzones. Al onze boxsprings  hebben bovendien een antisliplaag zodat uw matras mooi op zijn plaats blijft. Het Resultaat Is een ondergrond die meeveert tot op de randen. Onze boxsprings worden in Belgie gemaakt en zijn van de BESTE Kwaliteit.

Een kwaliteitsvolle boxspring zorgt eveneens voor een uitstekende vochtregulatie en ventilatie en creëert een aangenaam warmteklimaat.

Kom zeker ookr een kijkje nemen naar onze ruime collectie matrassen, kussens, bed en badtextiel, plaids, hoeslakens en sierkussens.

Neem vrijblijvend contact op!

Bestaat er een leukere manier om de dag af te sluiten dan in een slaapkamer van bij ons ? Slaapwel!

WIJ werken uitsluitend met Belgische fabrikanten

Bestellen via op onze webshop kan  www.storesquare.be

www.polypreen.com   Voor de volledige collectie van deze Belgische fabrikant.

www.recor.be  Voor de volledige collectie  van deze Belgische fabrikant. 

Graag meer informatie over een bed of boxspring of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.