Millefiori diffuser Via Brera Floral Romance

Toplaag:: Jasmijn, Neroli, Granaatappel

Middenlaag: Rood fruit, Perzik, Framboos

Basislaag: Cedar, Vanille, Musk

Prijzen

100 ml =  25 euro

250 ml =  38 euro

250 ml navulling =   20 euro

Iedere geur van Millefiori Milano bestaat uit hoofdnoten, hartnoten en langdurige noten. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Millefiori parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum.

Geurstokjes :Een oplossing die past bij style en discretie in elke ruimte, met een delicate- en langdurige geur. De geur wordt verspreid door de houten stokjes Deels ondergedompeld in de geurige vloeistof. Het houten sticks absorberen en verspreiden de geur voortdurend de geur.

De kwaliteit en de hoeveelheid van de geur zijn van fundamenteel belang. Millefiori gebruikt voor haar producten alleen nauwkeurig geselecteerde geuren en in de juiste onderzochte hoeveelheden. Dit optimaliseert de intensiteit. Op deze manier waardeert niet alleen de klant de geur tijdens de aankoop in de winkel, maar zal ook van een langer durende effect thuis genieten. Dit in tegenstelling tot vele andere merken aanbieders van stick diffusers.
Duurzaamheid van de verschillende maten voor de Belgische  markt. (Dit verschilt per land i.v.m. een andere luchtvochtigheid).
Millefiori Milano Huisparfum.  
Het merk Millefiori Milano is opgericht in het begin van de jaren 90. Millefiori heeft een breed aanbod interieurgeuren, waardoor er voor iedere ruimte een geschikt product is. U heeft de keuze uit meer dan 45 parfums. Ontdek de geuren van Millefiori en de mogelijkheden voor in uw huis, auto, handtas of op uw kleding voor een echte geur sensatie.

 

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen