Millefiori diffuser Via brera Tangerine garden

Prijzen

100 ml =  25 euro

250 ml =  38 euro

250 ml navulling =   20 euro

Hoofdtonen: sinaasappel, grapefruit, citroen, petitgrain

Hartnoten: roos, geranium, violet, cyclamen

Langdurige noten: coumarin, muskus

Iedere geur van Millefiori Milano bestaat uit hoofdnoten, hartnoten en langdurige noten.

Millefiori Milano Via Brera geurstokjes Tangerine Garden is een sprankelende citrusgeur die fruitige tonen en een bloemige toets van roos, violet onthult en cyclamen.  Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Millefiori parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum.

Heerlijke geuren van de Via Brera collectie van Millefiori, de marktleider in huis geur uit Italië. Millefiori garant voor een productie met natuurlijke smaken en zonder chemische toevoegingen.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vind een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen