Plaids- huisparfum- autoparfum- sierkussens

Nieuw in ons gamma

GEURSTOKJES, geurkaarsn en homesprays van mille fiori uit Milaan.

Accessoires

Wat is er leuker dan je interieur af en toe  te verfraaien met toffe accessoires ?

Zoals een mooie plaid, hier en daar een mooi sierkussen of een candle houder voor  de sfeer of gewoon wat t-lights  hier en daar. 

Kom gerust een kijkje nemen.

Buiten verschillende geurkaarsen  hebben wij exclusieve t-light  en candelight holders.

De plaids  van heckett lane , damai en Menza home geven zeker dat net iets anders.

Graag meer informatie over een accessoires of een vrijblijvende afspraak?

Aarzel niet om ons te contacteren! Hemiksems Beddencentrum helpt u graag met uw nachtrust. U kan rekenen op meer als 35 jaar ervaring in slaapcomfort. Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende begeleiding naar een zalige nachtrust.

Boxspring kopen

Wil u graag een boxspring kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina boxsprings. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde boxsprings zijn slechts een greep uit ons aanbod.


Boxsprings

Lattenbodem kopen

Wil u graag een lattenbodem kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina lattenbodems, alle van topkwaliteit. Bent u op zoek naar iets anders? Dat is geen probleem, de getoonde lattenbodems zijn slechts een greep uit ons aanbod.


lattenbodems

Matras kopen

Wil u graag een matras kopen? U vindt een overzicht van ons aanbod op de pagina matrassen. Onze matrassen bieden een optimale ondersteuning voor uw slaapcomfort. Niet wat u zoekt? De getoonde matrassen zijn slechts een greep uit ons aanbod, kom zeker eens langs voor een aanbod op maat.


matrassen